Tillbaka till Pedagogik

Familjehemskonferens 20-21 April -socialsekreterare

Familjehemskonferens för socialekreterare som är inbjuna av sina kommuner

Syfte: Syfte med dagarna är att utbilda/fortbilda familjehem och socialsekreterare inom familjehemsvården samt skapa mötesplats. Vi vill lyfta fram möjligheten att använda studiecirkeln som pedagogiskt redskap i fortbildning av familjehem. Vi visar även upp samarbetet mellan Medborgarskolan och socialtjänsten.

Kostnad: 2 650:-/deltagare vilket debiteras respektive kommun efter genomförd utbildning. Observera att anmäla måste vara rätt ifylld.

Fullständig fakturaadress krävs för att vi ska ta emot anmälan! Kontrollera om det t ex krävs referensnummer till bankgirocentralen.

Övrig information: Utifrån värderingar och med hänsyn till föreläsare och åhörare informerar vi om att små barn är välkomna men inte i föreläsningssalarna. Tillgång till pool och bastu finns på anläggningen. Tänk på allergiker, undvik gärna parfymer och rakvatten.

Allergier skrivs in vid anmälan

Anmälan: Sista anmälningsdag är fredag den 16 februari 2017.

Observera att vi har ett begränsat antal platser och det kan finnas en väntelista på personer som önskar delta. Om du får förhinder att delta måste du meddela detta snarast. Om återbud lämnas senare än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften.. Om återbud sker på grund av sjukdom debiteras en administrativ avgift på 150:- och läkarintyg krävs.

Kontaktperson:
Anita Österstrand, anita.osterstrand@medborgarskolan.se alternativt 076-174 06 45

Helen Jacobsson, helen.jacobsson@medborgarskolan.se alternativt 070-665 59 42

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan