Tillbaka till Data

Nycklar till vardagen PowerPoint - distanskurs

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Gör åtta professionella presentationsbilder på åtta minuter! Under 20 veckor får du effektivitetstips knutet till ett veckotema. Du lär dig arbeta smidigt och effektivt med PowerPoint.
Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Vi går även igenom bild- och färganalys samt layout.

Inför kursstart kommer du att få göra en förstudie för att se var dina styrkor och svagheter finns så att du kan få ut maximalt av kursen. Efter kursen görs motsvarande för att se att kursen gett önskad effekt. Denna kurs kan jämföras med en grund-, fortsättning- och påbyggnadskurs. Det är en mycket innehållsrik kurs.

20 veckors digital utbildning med Nycklar till vardagen. Ett koncept där du sakta lär dig alla effektivitetsfinesser för Office-programmen. Denna kurs gäller PowerPoint.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana

KURSMATERIAL
Kursmaterialet ingår i kursen

KURSLEDARE
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

HUR FUNGERAR DISTANSKURSEN
Du arbetar via din dator genom inloggning i en studieplattform. Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Personlig coachning är ett tillval, se ovan.

BRA ATT VETA
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor