Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Bild- och formkonst

After Work Art

Jobbat klart för dagen? Längtar du efter en stunds avkoppling och samtidigt tid och utrymme för att måla? Välkommen till After Work Art - en kurs för dig som vill vara kreativ utan prestationskrav och press. Vi träffas tio onsdagskvällar och målar bara för att må bra och varva ner. När vi målar ger vi oss själva chansen att aktivera inte bara den logiska, konkreta vänstra hjärnhalvan, utan även den kreativa, kognitiva högra. När vi gör någonting så roligt som att skapa konst utsöndrar kroppen dessutom massor av glada hormoner! Välj själv om du vill måla i akvarell, akryl, olja eller färgpennor. Det viktigaste är att du ger dig själv tillåtelse att koppla av och öppna upp för din egen inre kreativitet.

MATERIAL
Medtag: färger, skissblock, blyerts, syntetpenslar och akvarellblock A3.

FÖRKUNSKAPER
Inga

BRA ATT VETA
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger. Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Cesar Ventura

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan