Tillbaka till Klädsömnad - klädvård

Återbruksworkshop - upcycla din garderob

Återanvänd din garderob, varför ska du slänga kläder du tröttnat på. Gör om dem så får du en helt ny garderob.

Innehåll
Vi gör om våra "gamla" kläder och får en "ny" garderob.Upplägg
Ett tillfälle.Förkunskaper
Du bör ha sytt tidigare.

Kursledare
Stella Hildebrandt har varit egenföretagare inom textil i snart 10 år och har undervisat både i grupp och privat, främst utomlands. Hon är från Stockholm men har bott i Gävle i ett år. Hennes företag heter Stella sews.
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Du tar med dig dina egna kläder som du vill sy o.

Bra att veta
Vi håller till i min studio i Gamla Porslinsfabriken på söder i Gävle (Södra Kungsgatan 57). Det ingår lättare fika/snacks. För kvällskursare erbjuds möjligheten att komma en stund innan vi börjar för att värma mat/äta en smörgås.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare