Tillbaka till Inredningsdesign

Smyckestillverkning

Smyckestillverkning


Del 1: Vi gör armband och halsband av fina pärlor, smyckeswire, klämpärlor och lås som vi sedan ger det där lilla extra med en berlock eller två.


Del 2: Med hjälp av hattpinnar och tänger gör vi örhängen och hängen som går att använda i både armband och halsband om man vill det. Vi går även igenom hur man länkar med pärlor.


Del 3: Nu när vi lärt oss de vanligaste teknikerna fortsätter vi på samma spår och gör rassliga armband och/eller härliga klasar som passar utmärkt i både en lång och kort kedja, till både vardags och till fest.FÖRKUNSKAPER
Alla är välkomna!

LEDARE
Sara-Sofia Lundin


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan