Tillbaka till Friskvård

Ashtangayoga / Friday fun - Yoga Stops Traffic - Välgörenhetsklass

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Yoga Stops Traffick (YST) är ett globalt yoga-event som anordnas i syfte att öka medvetenheten om människohandel och för samla in pengar till anti-trafficking organisationen Odanadi Seva Trust som är baserad i Mysore, Indien.


Varje år i mars gör deltagare vid yogaskolor världen över 108 solhälsningar till stöd för Odanadi. I år äger det globala YST rum den 11:e Mars, men vi på Ashtanga Yoga Malmö/Lund tjuvstartar redan den 2:e mars.


Genom att delta bidrar du till att sprida kunskap om den allvarliga och ökade exploatering av kvinnor och barn som pågår inte bara i Indien utan världen över. Ditt deltagande hjälper till att samla in pengar för att stödja Odanadi Seva Trusts viktiga arbete när det gäller förebyggande, räddning och rehabilitering av en del av kvinnor och barn i delstatens Karnataka,Indien.


Isabella leder deltagarna genom 108 solhälsning A, vilket tar ungefär 45 minuter. Man behöver inte göra alla 108 för att delta utan gör så många man vill eller orkar.  Varför inte samarbeta med en partner och göra hälften var eller ta med familjen och göra det hela som ett team?


Klassen är kostnadsfri men deltagarna uppmuntras att bidra ekonomiskt med ett valfritt belopp. Alla donationer går direkt och oavkortat till Odanadi. Det går även bra att bidra separat i det fall att du inte kan/vill delta i solhälsningarna.


För att läsa mer om Odanadi besök deras hemsida. För mer information om Yoga Stops Traffick, klicka härFÖR VEM?
Alla är välkomna denna dag

LEDARE
Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av KPJAYI, Mysore.
Läs mer om Isabella på www.ashtangayogaml.se

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen. Dock begränsat antal, så ta med egen om du har.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan Yogan. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor