Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Friskvård

Delfinkraftens Qigong Prova på

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Här utgår vi från Delfinkraftens qigong där vi med positiv koncentration om delfinen rör oss graciöst till klassisk kinesisk musik

Innehåll
Den traditionella kinesiska medicinen har sina rötter mer än 5000 år tillbaka i tiden och genomsyras av helhetstanken att kropp och själ hör ihop och påverkar varandra. De gamla kineserna hade så stort medicinskt kunnande att de klassificerade de olika inre organen och deras funktioner många hundra år innan denna kunskap utvecklades i västerlandet.

I denna metod hämtar vi kraft och inspiration ifrån delfinen, denna visa och kloka varelse, som är kärleksfull och hjälpsam.
Med positiv koncentration om delfinen som hoppar, dansar och sjunger rör vi oss graciöst till klassisk kinesisk musik.
Metoden ger snabbt goda hälsoeffekter och passar alla.

Upplägg


Detta är ett engångstill fälle där du får en möjlighet att prova på. Vi erbjuder en terminskurs med start 10/9.Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Eva Järnkvist, utbildad instruktör inom Delfinkraftens Qigong, Seniorqigong, samt steg 1 (Jichu gong) och steg 2 (dong gong) alla inom Biyunmetoden, samt Catsinstruktör.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
CD med instruktioner och musik, kan köpas direkt från kursledaren, ca 150:-

Bra att veta
Kom i lös ledig klädsel, inga skor och ta gärna med en vattenflaska.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan