Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Solosång

Solosång Enskild undervisning från 13 år. (Intresseanmälan)

Utveckla din sångröst genom en individuellt anpassad undervisning.


Innehåll
Vi utgår från din nivå och dina önskemål när vi planerar kursen och väljer repertoar. Vi arbetar med sångteknik, improvisation, personligt uttryck och att utöka din repertoar. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egen takt.


Upplägg
8 x 30 min, en gång i veckan. Tillsammans tar vi fram material som vi går igenom och som du kan träna på hemma.
Uppehåll vid skollov alternativt efter överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning. Enskild undervisning, tid efter överenskommelse och i mån av plats

Förkunskaper
Undervisningen sker individuellt och skräddarsys efter elevens önskemål. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Alla våra sånglärare är utbildade sångpedagoger och har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Våra undervisningsmetoder främjar en god sångteknik och stilkänsla samt ett kreativt förhållningssätt till sång.
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Som ny elev kommer du att bli uppringd av kursledaren för tidsbokning. Enskild undervisning, tid efter överenskommelse och i mån av plats
Vill du delbetala kostnadsfritt så ange det i meddelanderutan.

Anmälan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare