Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Klädsömnad - klädvård

Mönstertolkning

Innehåll
Kursen lär dig att förstå sömnadsmönster och du får lära dig sömnadstermer som används i köpta mönster. Baskunskaper om mönsterkonstruktion där du får lära dig hur olika mönsterdelar ser ut. Vi kommer även gå igenom hur man enkelt kan öka eller minska ett mönster så att den passar en viss storlek, samt lite om måttlistor och innebörden av rörelsevidd. Kursens innehåll utgår även från deltagarnas frågor och intressen.

Upplägg
Ett tillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper.

Kursledare
Annastina Lundstedt, jag har studerat textil i sex år och har stor kunskap inom sömnad och mönsterkonstruktion. Annastina har varit egenföretagare inom textil sedan 2010. Hennes företag heter Annafina, men kallas även Creation of Annafina.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer