Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning: Så inreder du ditt rum

Står du ofta hemma och undrar hur du ska kan inreda ditt rum? Då är denna kurs rätt för dig! Under 3 tillfällen får du lära dig hur man utifrån en given tågordning inreder ett rum. Du kan ta med dig ett rum hemifrån eller får ett fiktivt rum. Välkommen att låta dig inspireras av en professionell inredare!

Innehåll
Under tre träffar går vi igenom följande: färgsättning; material och textil; ljussättning; arrangemang; olika stilar; planritning; möbleringsplan, moodboard och sampleboard och till slut planerar vi ruminredningen enligt tågordningen.


Upplägg
Vi träffas tre kvällar mellan kl. 18.00 och 21.00 och lär oss om heminredning. Ställ frågor om hur du får önskat resultat eller om hur du ska kombinera. Inga frågor är för stora eller små!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta under kvällen men så klart har du ett intresse för inredning och home styling.

Kursledare
Evy Meurman arbetar som inredare och driver inredningsföretaget Meurman & Meurman. Evy har uppdrag över hela Mälardalen och i Stockholmsregionen. Läs mer om henne på; www.meurman.se . Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Denna kurs är teoretisk - du behöver därför inte införskaffa något kursmaterial. Viktigt är att du har datorvana och kan ta med egen dator. Du bör kunna jobba med word, googla och att hantera bilder. Välj gärna ut ett rum hemma. Ta gärna med dig penna och papper så att du kan anteckna tips och idéer som uppkommer under kvällen. Det ingår en hemuppgift.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor