Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Matlagningskurser

Smaka på Thailand: Thailändsk matlagning - Pad Thai

Lär dig laga Pad Thai med färska råvaror. En härlig blandning av olika ingredienser har gjort Pad Thai unik, men framförallt en favorit i hela världen Bussaba har lång erfarenhet av det thailändska köket & på kursen får du känna smaken av Thailand!

Mål
Att få en inblick i och lära sig mer om det fantastiska, heta thailändska köket. Vi lagar Pad Thai och friterad kycklingfärs under dagen. Du får massor med tips och får lära dig tekniker för att bli ett riktigt proffs efter kursen.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.

Förkunskaper
Lite köksvana krävs.

Kursmaterial
Matkostnad & recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som kursledare på Medborgarskolan. Hon har även språkkurser i thailändska! Bussaba har goda kunskaper i thailändska, engelska och svenska. Hennes familj äger en restaurang och hon har lång erfarenhet av det thailändska köket. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vidareutveckling
Bussaba har andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor