Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Pedagogik

Informationsmöte om "Waldorf"

Informationsmöte om Waldorf.


 


Känner du som förälder att det inte finns någon självklar skola som du vill placera ditt barn på? Önskar du att det fanns en skola med ett mer helhetstänk? Vi är några föräldrar i Örnsköldsviks kommun som försöker starta upp en Waldorfskola. Vi har därför bjudit hit rektorn Lisa Edin från Östersunds Waldorfskola till ett informationsmöte. Där du har chansen att få reda på mer information om Waldorf och få chansen att ställa frågor du har. Få reda på hur de t.ex. undervisar, vad som är skillnaden mellan en kommunalskola och en Waldorfskola osv.  Kom och lyssna och passa på att ställ dina frågor till Lisa. Vi som föräldragrupp kommer oxå att finnas på plats om du har frågor och funderingar till oss. En av oss har bl.a. gått 1-9 på Waldorfskolan i Umeå. Är du intresserad av detta evenemang och känner att du vill gå? så anmä dig här så vi kan välja storlek på lokal. Vi ser helst att ni inte tar med er era barn på mötet (så klart undantag för väldigt småbarn) Detta evenemang kostar ingenting, inträdet är gratis. Varmt välkommen

Anmälan

  • Kurslokal: Cafe UH Örnsköldsvik, Lasarettsgatan 9, ÖRNSKÖLDSVIK (Karta)
  • Ledare:
  • Start: den 28 april 2018
  • Dag och tid: Lördag 14:00-17:00
  • Kurstimmar: 1
  • Kursnummer: 62343
  • Pris: Kostnadsfritt

Fullsatt

Cafe UH Örnsköldsvik ÖRNSKÖLDSVIK

Lasarettsgatan 9, 89133 ÖRNSKÖLDSVIK
Telefon: 0660-169 09

Örnsköldsvik
Viktoriaesplanaden 8
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

0660-169 09
ornskoldsvik@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örnsköldsvik

Jessica Gard Timmerfors
Kursledare i Örnskoldsvik.

Jessica är Medborgarskolan i Örnsköldsviks ledare inom babysim, miniplask och minisim.

Kurserna bedrivs i Paradisbadets rehab-bassäng på Lasarettsgatan 15 i Örnsköldsvik. Dessa kurser är väldigt populära bland både barnen och de vuxna. Inga förkunskaper krävs till någon av dessa kurser! Båda föräldrarna får vara med i vattnet (förutom på simskolan).

Välkommen ni också till att plaska med oss!

Kurser inom Kropp och själ...

Amplified

För bandet!

På Amplifieds musikhus i Övik repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare..

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare