Tillbaka till Matlagningskurser

Matglada herrar, Helgkurs, Intresseanmälan

Lär dig laga god mat som du kan överraska familj och vänner med! Kursen riktar sig till matglada män som är ovana vid spisen och på nytt vill lära sig grunderna tillsammans med likasinnade. Kursen avslutas med tillagning av en festmåltid! En kurs som är perfekt för grabbgänget eller kollegorna.

Innehåll
Under kursen får du inspirerande recept och matlagningstips som ger dina köksredskap nytt liv. Vi lägger ribban på nivå med vad gruppen vill lära sig och redan kan om matlagning.

Upplägg
Helgkurs.
Fredag kl 18.00-21.00
Lördag-söndag kl 10.00-14.30
Kursen omfattar 3 sammankomster, 16 studietimmar à 45 minuter.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper. Med ditt intresse av att lära dig mer om matlagning och recept kommer du långt!

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare, de delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för! Karin Krook har arbetat med matlagning i många år och är en omtyckt ledare i våra matlagningskurser.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer med ca 50-80 kr/gång och betalas direkt till ledaren. Vi reserverar oss för prisändringar.

Tips på vidareutveckling
Vi har flera olika kurser att välja bland på temat mat, kanske Medelhavsmat, Italiensk matlagning eller Festmat är något för dig?

Bra att veta
Detta är en intresseanmälan. Kursen har för närvarande inget planerat startdatum, när tillräckligt många har anmält sig återkommer vi till dig med frågan om du vill vara med, tackar du ja, blir din anmälan bindande. Du får då en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

i våra kurser inom ämnesområdet Mat och Dryck.

Du har väl inte missat Medborgarskolans galleri?
Galleri Granen är en mötesplats för samtidskonsten i Sundsvall och drivs sedan starten 2009 av Medborgarskolan.

Följ Granen

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook