Tillbaka till Piano

Keyboard, enskild undervisning

Lär dig spela keyboard. Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som spelat lite tidigare. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter elevens egna kunskaper och behov.

INNEHÅLL
Kursen innehåller både teoretiska och praktiska moment. Målet med kursen är att deltagaren ska kunna spela 1-5 stycken.

UPPLÄGG
Undervisningen sker utifrån en lärobok och blandade noter. Vi hittar melodier som eleven tycker om, och lär oss dessa. Vi lär oss att spela efter noter. Vi spelar visor, pop och andra kända melodier. Varje deltagare får 30 min var.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och till dig som har spelat en del tidigare.

KURSLEDARE
Ilona är utbildad klassisk pianist och hon har arbetat med musik i hela sitt liv och studerat musik med piano som huvudinstrument sedan gymnasiet. Hon studerade först på Musiklinjen vid Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg, sedan en Kandidat och Master i avancerad interpretation vid Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona. Hon har även studerat Musikteori vid Uppsala Universitet och Arrangering vid Linnéuniversitetet. För mer information se hemsidan: www.ilonasaura.com

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.
.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor