Tillbaka till Musik för scenframställning

Gitarr - enskild undervisning 5 ggr

Individuell gitarrundervisning från nybörjare till avancerad nivå. Här får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje elev bestämmer själv, i samråd med läraren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevens behov och önskemål.

UPPLÄGG
Lektionstid: 40 minuter x 5 tillfällen .Startar fortlöpande med start under september 2016

KURSLEDARE
Kursen hålls av Fredrik Gustafsson som har ett brinnande intresse för musik och han både spelar, skriver och producerar musik. Fredrik har spelat gitarr i 16 år med en bredd och mångsidighet med allt från pop & rock, jazz, hårdrock, fusion, blues och country. Fredrik älskar att se folk utvecklas och gå framåt och har även coachat många band. Som person är han lugn och samlad men med mycket energi.

KURSMATERIAL
Eftersom varje elev själv väljer hur gitarrundervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som vi rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!

BRA ATT VETA
Observera! Löpande kursstart ring 090 - 77 50 59, alt 090 - 77 96 11 för att boka tid. Möjlighet att delbetala kursen finns, Vi skickar kallelse/faktura inför kursstart. Se även våra köpevillkor på http://www.medborgarskolan.se/kopvillkor/

Anmälan

Vi kan erbjuda 500 kvm fina och fullt utrustade lokaler för de flesta ändamål - mitt i Umeås centrum.
Ring 090-77 96 11

Umeå Fågelförening bedriver aktiviteter kopplade till fåglar som riktar sig till såväl nybörjare som vana fågelskådare.

Se vårt program

Spökvandringar och andra hemskheter erbjuds i samarbete med Hemsökta i Umeå.

www.hemsokta.nu

Guidade turer och mycket andra aktiviteter på Olofsfors bruk i sommar!

Läs mer här