Tillbaka till Träslöjd

Träslöjd Möbelrenovering

Du som ser med glädje på vackra ting i trä – lär dig mer! En härlig träslöjdskurs där du får hjälp med att skapa det du vill från grunden eller att reparera en trasig möbel.
Intressearrangemang.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kursmaterial tillkommer.

BRA ATT VETA
Veckodag är inte fastställt ännu pga inväntan av skolscheman för träslöjdssal, så se detta som ett intressearrangemang så länge så återkommer vi när vi vet mer. Tänk på att du kan få kostnadsfri delbetalning på avgiften o du önskar, säg bara till vid anmälan eller skriv på meddelande.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan