Tillbaka till Matlagningskurser

Matlagning på Persiskt vis

Nyfiken på persisk mat?

Vill du lära dig laga mat som innehåller saffran eller göra sötsur sås på granatäpple? Vi kan också göra persisk efterrätt med smak och lukt av rosenvatten.

På en kväll hinner vi inte göra en hel tre-rättersmeny utan vi provar ett par olika maträtter under kvällen. Allt på persiskt vis.

Kursledare
Soofi Pakdaman kommer själv från Iran och bor nu här i Ludvika. Hon ser fram mot att få träffa dig och dela med sig av sitt lands mattraditioner.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
De recept som vi använder vid kursen får du ta med dig hem. Kostnad för mat ingår i kurspriset. Varje deltagare får ett eget förkläde.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare