Tillbaka till Redovisning och beskattning

Bokföring - Individuell undervisning

  • Erfarna och engagerade kursledare
  • Kurser över hela landet
  • Höga kvalitetskrav

Redovisning har en stor betydelse hos ett företag. Dess huvudsyfte är att ta fram ekonomiska rapporter över företagets verksamhet. Genom att ha god insikt i ekonomin kan företaget ta rätt strategiska beslut. Få koll på dina siffror och lär dig grunderna i bokföring.

Innehåll
Undervisningen anpassas efter din nivå och dina förutsättningar. Kursledaren guidar dig utefter dina önskemål och behov och du kan själv bestämma den tid som passar. Det finns möjlighet att använda Visma Eekonomi på Medborgarskolans datorer.

Upplägg
Första träffen lägger du och kursledaren tillsammans upp en plan för resterande kurstillfällen.

Förkunskaper
Denna utformas efter dina behov och önskemål. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av ekonomiarbete.

Kursledare
Britt-Marie har många års erfarenhet av att arbeta med ekonomi på olika företag. Hon har god kunskap i de flesta av Visma spcs program.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Val av lämpligt kursmaterial görs vid första träffen i samråd med kursledaren. Eventuell kurslitteratur ingår inte i deltagaravgiften.

Bra att veta
· Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Om fakturan ska skickas till ett företag, vänligen ange faktureringsadressen vid anmälan.
· Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
· Undervisningen kan hållas i Medborgarskolans lokaler eller på plats på företaget.

Anmälan

Hoppa på en kurs

Inga problem!

Det går oftast bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

010-15 75 200

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan