Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Redovisning och beskattning

Bokföring - Individuell undervisning

  • Erfarna och engagerade kursledare
  • Kurser över hela landet
  • Höga kvalitetskrav

Redovisning har en stor betydelse hos ett företag. Dess huvudsyfte är att ta fram ekonomiska rapporter över företagets verksamhet. Genom att ha god insikt i ekonomin kan företaget ta rätt strategiska beslut. Få koll på dina siffror och lär dig grunderna i bokföring.

Innehåll
Undervisningen anpassas efter din nivå och dina förutsättningar. Kursledaren guidar dig utefter dina önskemål och behov och du kan själv bestämma den tid som passar. Det finns möjlighet att använda Visma Eekonomi på Medborgarskolans datorer.

Upplägg
Första träffen lägger du och kursledaren tillsammans upp en plan för resterande kurstillfällen.

Förkunskaper
Denna utformas efter dina behov och önskemål. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av ekonomiarbete.

Kursledare
Britt-Marie har många års erfarenhet av att arbeta med ekonomi på olika företag. Hon har god kunskap i de flesta av Visma spcs program.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Val av lämpligt kursmaterial görs vid första träffen i samråd med kursledaren. Eventuell kurslitteratur ingår inte i deltagaravgiften.

Bra att veta
· Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Om fakturan ska skickas till ett företag, vänligen ange faktureringsadressen vid anmälan.
· Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
· Undervisningen kan hållas i Medborgarskolans lokaler eller på plats på företaget.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete