Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning och Homestyling med professionell handledning

Höstkurs

Inredning och homestyling
en kurs för dig som drömmar om att bli inredare.

INNEHÅLL OCH MÅL
Grundkurs i inredning och homestyling. I kursen ingår; lite stilhistoria. Rumslighet; bredd och höjd. Lite om material. Mönster och färger. Planritning, i skala. Möblera och inreda. Belysning. Göra en kostnadskalkyl.
Det här är grunderna som behövs för att kunna göra ett förslag till en 'tänkt' kund / uppdragsgivare. Allt det grundjobb som stylisterna gör men som inte syns i media.

UPPLÄGG
Teoretiska diskussionsträffar med många tips, råd, och regler som man bör tänka på vid inredning.

FÖRKUNSKAPER
Inga

KURSLEDARE
Pia Eldin-Lindstén, formgivare, inredare och författare med många års erfarenhet från bland annat IKEA, som inredningschef, formgivare och produktutvecklare. Journalist och stylist för heminredningsmagasin och publika utställningar.
Hon har bott och arbetat i Kina samt rest över stora delar av världen och tagit del av olika inredningsstilar och boendebehov.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Kursintyg erhålles efter fullföljd och avslutad kurs.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare