Tillbaka till Blåsinstrument

Blåsinstrument, enskild undervisning, 10 ggr 30 min

Vi erbjuder privatlektioner i saxofon. Undervisningen anpassas efter förkunskaperna. Lektionerna är på 30 minuter, men det går även att beställa dubbla lektioner. Tider tillgängligt enligt överenskommelse, men bra om du kan ange vilka tider och dagar du kan, Uppge alltid om du spelat tidigare och hur mycket/länge, om du deltagit i en kurs eller om du är självlärd.

INNEHÅLL
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje grupp/par/elev bestämmer själv, i samråd med läraren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål.

UPPLÄGG
10 lektioner à 30 minuter. Startar fortlöpande hela året.
Tillsammans med ledaren planerar ni vilken dag och tid som passar er båda.
Välkommen med din anmälan. Glöm inte att ange vilket blåsinstrument du vill spela.


KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Eftersom varje elev själv väljer hur undervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som vi rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.
Vid frånvaro är det viktigt att i god tid höra av sig till oss på Medborgarskolan och meddela detta. Uteblir man från en lektion utan föranmälan, räknas lektionen som förbrukad.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett