Tillbaka till Konsthantverk

Dekorativ paketinslagning

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Du vet hur viktigt det är att ett paket ser inbjudande ut? För vad är väl mer uppskattat att få än ett paket som är inslaget med själ och hjärta. Vi lär oss att få till det lilla extra.,

Innehåll
Paket är så mycket mer än bara en förpackning med ett enkelt snöre. Under kursen kommer vi att gå igenom flera olika grundläggande tekniker, hur man måttar, får papperet att räcka längre samt olika utsmyckningar av paketet. Vi lärs oss bl a att slå in en flaska snyggt eller vika ett skjortpaket.

Upplägg
Detta är en helgkurs vid ett tillfälle kl 10.00-14.00.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare, berätta!.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med en flaska som du vill slå in, 3 mindre kartonger och gärna papper och snören. Ett visst utbud av paketpapper finns på kursen.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder ett stort utbud av hantverkskurser.

Bra att veta
Medtag liten matsäck för kortare lunchuppehåll.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor