Tillbaka till Måleri

Kurbitsmålning/Dalamåleri

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Kurbitsmålning är en dekorativ målarkonst ifrån Dalarna med en speciell dekor av fantasiväxter med stora blom- och bladknippen. Vi tränar på kartong för att senare gå över till andra föremål.
Helgkurs 12 o 13 november. Lö 10.00-16.00 Sö 10.00-16.00

INNEHÅLL
Du lär dig att måla kurbits med traditionella färger och den rätta penseltekniken.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Medtag kartong i A4 ark. Medtag även matsäck för lunchuppehåll micro och kylskåp finns samt kaffeautomat 5,-/kopp.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor