Tillbaka till Keramik

Barnkalas /Keramik

Låt vår keramikledare anordna ett härligt, kladdigt barnkalas, med lera och skaparglädje i fokus.
Klart man får dreja - fyra personer i taget, sedan får man byta. Ledaren bränner sedan och glaserar i någon färg som du själv får välja vi kontaktar beställaren när det är klart, efter ca tre-fyra veckor. Ledaren märker grejerna med dina initialerna. Vi startar med fika - innan allt blir kladdigt. Beställaren tar med tårta och/eller annat fika samt saft, muggar, skedar och tallrikar.

Oömma kläder måste det stå på festinbjudan! Själva kalaset beräknas ta 2 timmar och 30 min. Sedan är det städning och för- och efterarbete. Två vuxna/förälder måste vara med hela tiden!

Kontakta Medborgarskolan för tid och klockslag då kalasen anpassas efter annan verksamhet. Önskar du annan dag? Kontakta Medborgarskolan, det kanske går att ordna.

Lördag 10.00-12.30, 13.30-16.00
Fredag 10.00-12.30

Pris: 2 300:- inkl material och max 10 barn

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor