Tillbaka till Spanska

Spanska, repetition nivå A1, online - löpande starter

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas i tjugo länder och av över fyrahundra miljoner människor
  • Få inblick i den spanska kulturen

Håll dina kunskaper i spanska levande med hjälp av vår repetitionskurs online. Du kan anmäla dig och starta när du vill.

Nu kan du öva dina kunskaper i spanska med denna onlinekurs. Kursen är utformad av vår egen kursledare som också handleder dig under kursens gång. Du jobbar i ett klassrum som bara finns på nätet. Där träffar du andra deltagare och din kursledare genom att ställa frågor och få svar som är tillgängliga för alla som deltar i kursen. Din kursledare hjälper dig på traven, ger tips och svarar på frågor i klassrummet.

Du har tillgång till kursen under 6 veckor från det du har loggat in dig på kursen.

Förkunskaper

Du har läst spanska i studiecirkel under några terminer, ca 60 studietimmar, eller har motsvarande kunskaper.

Innehåll

Du tränar både läs- och hörförståelse samt övar grundläggande grammatik och repeterar ditt ordförråd. Du får följa Anna och hennes vänner på en resa från Sverige till Spanien, det blir restaurangbesök, shopping m.m. I grammatiken övar du verb, artikel, singular/plural, adjektiv, possessiva pronomen och några prepositioner.

Kursmaterial

Du behöver tillgång till en spansk-svensk ordbok.

Kursledare

Roberto Muñoz kommer från Chile och har arbetat på Medborgarskolan sedan 2002. Roberto blev fastanställd på Medborgarskolan 2007. Han har en gedigen utbildning inom pedagogik, dynamisk språkinlärning och stor erfarenhet av heterogena grupper.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% på www.bokus.com.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker (gäller inte kurslitteratur), papper och kontorsvaror.

Anmälan