Tillbaka till Matlagningskurser

Allergimat för café- och restaurangpersonal, online

Löpande starter, du kan anmäla dig och starta när du vill!

Innehåll

Detta är en kurs för dig som arbetar eller vill arbeta inom café och restaurang och samtidigt har en önskan om att servera säker och god mat även till allergiker och överkänsliga. Kursledare är Malin Randeniye leg. dietist och matentreprenör. I kursen går hon igenom gluten-, mjölk- och äggfritt i café och restaurang. Ni får lära er vad som kännetecknar varje allergi eller överkänslighet samt vad som bör undvikas, men utöver det får ni även härliga tips och recept på hur ni lyckas med fria maträtter och bakverk.

Upplägg

Kursen är upplagd på 4 avsnitt och du jobbar i din egen takt. Du kan jobba med kursen var du än är, i din mobil, surfplatta eller på din dator. I ditt virtuella klassrum träffar du din kursledare och dina kurskamrater och du kan när som helst ställa frågor till kursledaren eller diskutera med kurskamraterna. Vid kursstart får du en inloggning som räcker i 5 veckor.

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad tillkommer för material, allt material finns i ditt klassrum på nätet.

Kursledare

Malin Randeniye som leder kursen har tidigare arbetat som legitimerad dietist och hon har även arbetat i storkök. Idag driver hon sitt eget företag À Table! där hon arbetar som matentreprenör och bland annat håller kurser och föreläsningar om mat vid allergier och intoleranser. Malin har också startat och är chefredaktör för den glutenfria online-tidningen GF Glutenfri Matglädje som är ett matmagasin med enbart glutenfria recept.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com.

Anmälan