Tillbaka till Matlagningskurser

Lär dig skriva, provlaga och publicera recept, löpande starter

Löpande starter, du kan anmäla dig och starta när du vill!

Har du en massa ideér på goda maträtter i ditt huvud som du vill dela med dig av?
Då ska du gå den här kursen där du lär dig skriva, laga och publicera recept.
Du får ökad förståelse för hantverket att ta fram recept så att du kan skapa nya eller eventuellt utveckla dina egna recept.

Innehåll
Kursen är uppdelad i tre delar som var för sig går igenom processen att skriva, provlaga för och publicera recept.
Du får konkreta råd och exempel i alla avsnitt. I kursen ingår pedagogiska filmer, bilder och övningsuppgifter.

Upplägg
Kursen är upplagd på 9 avsnitt och du jobbar i din egen takt. Du kan jobba med kursen var du än är, i din mobil, surfplatta eller på din dator.
I ditt virtuella klassrum träffar du din kursledare och dina kurskamrater och du kan när som helst ställa frågor till kursledaren eller
diskutera med kurskamraterna. Vid kursstart får du en inloggning som räcker i 10 veckor.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för material, allt material finns i ditt klassrum på nätet.

Kursledare
Malin Randeniye har tidigare arbetat som legitimerad dietist och produktspecialist i livsmedelsindustrin.
Idag driver hon sitt eget företag, À Table, där hon arbetar som matentreprenör och bland annat skapar recept åt livsmedelsföretag och i media.
Hon driver även sin egen blogg där hon regelbundet delar med sig av sina recept.

Bra att veta
Om du har frågor om den här kursen kontakta:
info.sthlm@medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Anmälan

Indien – curryns och den vegetariska matens förlovade land. Olika språk, religioner och kulturer har präglat seder, bruk och maträtter. Grönsakerna och de vegetariska rätterna dominerar.

Indisk matlagning

Frossa i choklad – lär dig göra chokladpraliner, tryfflar och sötsaker med choklad!

Se alla kurser

Surdegsbröd, fikabröd, glutenfritt bröd – lär dig baka riktigt gott bröd på någon av våra kurser!

Se alla kurser

Lär dig dig laga, smaka. Framförallt gröna råvaror som hettas upp till 42 grader. Mat vi mår bra utav. Gott, färgstarkt och med rätt näringstänk.

Läs mer om kursen här