Tillbaka till Övriga instrument

Fiol enskild undervisning 10 x 30 minuter

Från toner vid midsommarstången till pampiga stycken i Berwaldhallen, fiolen passar in i många sammanhang. Spela själv eller dela musikglädjen i en orkester. Vackra toner och flinka fingrar, det är aldrig för sent att lära sig. Med enskilda lektioner lär du dig i den takt som passar din inlärningsförmåga och du kan själv vara med att påverka vilka låtar du vill lära dig. Förverkliga din musikdröm!

Innehåll
Individuell undervisning i fiol från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en fiollärare får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela fiol från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan fioläraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en fiollärare tio veckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under på eftermiddagar och kvällar men inte under lov och på röda dagar.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat fiol tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta
Ta med eget instrument.
Om du har fått förhinder, och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.
Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.

I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor