Tillbaka till Personlig utveckling

Elaine Eksvärd - Möt dina värsta talarutmaningar!

Säger du alltid vad du menar? Och hur vet du att ditt budskap når fram? Att kärlek och sorg kan vara svårt att kommunicera kring går att förstå, men varför ska det vara så svårt att ge och ta emot kritik på jobbet? Eller förhandla om lönen? Och hur kommer det sig att vissa människor verkar kunna uttrycka sig hur som helst utan att det går att ge svar på tal?
Elaine Eksvärd har fördjupat sig i våra största talarutmaningar, och kan ge konstruktiva råd om allt från att genomskåda härskartekniker till hur du möter din egen ängslan inför att visa vad du vill och mötas med den respekt du förtjänar.

Föreläsare
Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och författare inom retorik och kommunikation.Bland hennes böcker märks "Vardagsmakt" och "Snacka Snyggt".

Lokal
Lokal: Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca två timmar inklusive paus.

Om du är funktionshindrad eller rullstolsburen är vi tacksamma för information i förväg för att underlätta din framkomlighet.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/


Anmälan

Snart lockar den klara höstluften oss ut i naturen! Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering! Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen.

Läs mer om våra kurser utomhus

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.