Tillbaka till Data

Excelkurser för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Excelkurser för företag och organisationer
Kompetensutveckling för företag och organisationer
Excel är en del av Office-paketet och ett mångfacetterat kalkylprogram. Med Excel kan man bland annat skapa kalkyler, diagram och listor. Excel hjälper företagsledare och medarbetare att lägga upp åretsbudget, göra uträkningar, hålla reda på utgifter och så vidare - listan kan göras hur lång som helst.
Medborgarskolans Excelkurser för företag har som syfte att effektivisera användningen av programmet; att göra det lättare för anställda och företagsledare att verkligen utnyttja alla smarta funktioner.
Många är bekanta med Excel men även om man har arbetat med det under många år brukar det finnas viktiga funktioner som man inte behärskar eller ens känner till. Andra kan ha behov av en mer grundläggande utbildning.
På Medborgarskolan har vi många års erfarenhet av att erbjuda kurser i Excel för företag. Det första vi gör är att analysera era behov och vad som skulle kunna underlätta ert dagliga arbete. Efter utvärderingen anpassar vi oss och skräddarsyr en Excelkurs som fyller era utbildningsbehov.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor