Tillbaka till Data

Wordkurser för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Wordkurser för företag och organisationer
Kompetensutveckling för företag och organisationer
Microsoft Word är en del av Office-paketet och ett mycket effektivt ordbehandlingsprogram som används på de flesta arbetsplatser. I Word kan man redigera text och bild, skapa snygga dokument, ta fram tabeller, innehållsförteckningar och formatmallar. Det går även att dela information och att arbeta tillsammans med kollegor i samma dokument.
Medborgarskolans Wordkurser går ut på att hjälpa företag att få ut så mycket som möjligt av Microsoft Word. Word erbjuder fler funktioner än man kan tro och många tycker att det är svårt att hitta och använda alla verktygen på ett effektivt sätt.
I våra Word-kurser för företag utgår vi alltid från uppdragsgivaren. Utgångsläget i kursupplägget är helt och hållet anpassat efter nivå, behov, mål och syfte. Vi genomför oftast Word-kurserna ute hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan