Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Data

WordPress skräddarsydd utbildning för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg (CMS) och används främst för att bygga lättskötta, moderna hemsidor. Med en WordPresskurs kan man relativt enkelt lära sig att själv ta fram en välfungerande hemsida.

Innehåll
Att kunna hantera sin egen hemsida ger en enormt stor frihet för många företag.
Word Press är kostnadsfritt och du blir ägare till din hemsida utan krångel med licenser och avtal, något som inte är självklart med alla typer av CMS. Därför är WordPress mycket populärt och används i många företag och organisationer. Tillsammans kommer vi fram till en skräddarsydd utbildning som hjälper dig att arbeta effektivare i detta CMS.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i WordPress kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra WordPressutbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsinnehållet.

Utbildningsledare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningsstart.

Bra att veta
Vi genomför oftast WordPressutbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid.

Även om man har arbetat med WordPress under många år brukar det finnas viktiga funktioner som man inte behärskar eller ens känner till. Andra kan ha behov av en mer grundläggande utbildning.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor