Tillbaka till Data

WordPresskurser för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

WordPresskurser för företag och organisationer
Kompetensutveckling för företag och organisationer
WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg (CMS) och används främst för att bygga lättskötta, moderna hemsidor. Med en WordPress-kurs kan man relativt enkelt lära sig att själv ta fram en välfungerande hemsida.
En fördel med WordPress är att man inte behöver vara särskilt teknikkunnig för att lyckas och oftast räcker det med relativt få undervisningstimmar för att få grepp om grunderna. Att kunna hantera sin egen hemsida ger en enormt stor frihet för många företag.
Word Press är kostnadsfritt och du blir ägare till din hemsida utan krångel med licenser och avtal, något som inte är självklart med alla typer av CMS. Därför är WordPress mycket populärt och används i många företag och organisationer.
På Medborgarskolans företagskurser lär du dig WordPress utifrån dina och ditt företags behov. Tillsammans kommer vi fram till en skräddarsydd utbildning som hjälper dig att arbeta effektivare i detta CMS.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare