Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Data

Powerpoint skräddarsydd utbildning för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

PowerPointutbildningar för företag har som syfte att hjälpa dig göra attraktiva presentationer och effektivisera användningen av programmet. Kanske ska du presentera information från ett Excelblad till en överskådlig och lättförståelig presentation.

Innehåll
PowerPoint är en del av Microsoft Office-paketet och ett mycket effektivt presentationssprogram som används på de flesta arbetsplatser.
Med PowerPoint kan du skapa presentationer med kombinationer av text, foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och bilder, med smidiga övergångar i ett snyggt bildspel.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i PowerPoint kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra PowerPointkurser för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsinnehållet.

Utbildningsledare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildingsmaterial
Kostnad för litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningssstart.

Bra att veta
Vi genomför oftast PowerPointutbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid.

Många är bekanta med PowerPoint men även om man har arbetat med det under många år brukar det finnas viktiga funktioner som man inte behärskar eller ens känner till. Andra kan ha behov av en mer grundläggande utbildning.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor