Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Redovisning och beskattning

Bokföring skräddarsydd för företag och organisationer

  • Erfarna och engagerade kursledare
  • Kurser över hela landet
  • Höga kvalitetskrav

En praktisk utbildning i bokföring som ger dig kunskap att självständigt kontera och föra dagbok. I kursen berörs frågor om bokföringslagen, resultat- och balansrapport samt budgetfrågor. Kursen hjälper dig att få bättre kontroll på den ekonomiska verksamheten och kan ge dig lägre bokföringskostnader. Du får också nödvändiga kunskaper för att kunna gå vidare med databokföring. En god investering med andra ord!

Innehåll
Löpande bokföring och redovisning av moms, skatt, arbetsgivaravgift mm. Passar både dig med eget företag och för dig som behöver grundläggande bokföringskunskaper på ditt arbete.
En praktiskt inriktad utbildning där du lär dig kontera och föra dagbok. Du lär dig vad och hur du ska bokföra, vad lagen säger om bokföring. Du lär dig hantera moms, skapa verifikationslistor ta ut rapporter som huvudbok, balans- och resultatrapport.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i bokföring kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra bokföringsutbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsinnehållet.

Utbildningsledare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för litteratur tillkommer och bestäms innan kursstart.

Bra att veta
Vi genomför oftast bokföringsutbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor