Tillbaka till Möbeltapetsering

Möbeltapetsering - Nyhet!

Har du en gammal stol, karmstol eller enklare fåtölj som behöver ny stoppning och/eller nytt tyg? Under två intensiva helger har du möjlighet att klä om din egen möbel och lära dig olika tillvägagångssätt.

Innehåll
Du arbetar med en egen möbel och använder den som utgångspunkt för att förnya eller förbättra. Du lär dig relevanta tekniker och tillvägagångssätt. Vi arbetar med traditionella material, och lär oss om möbelhistoria, stil, form och gör tygberäkningar.
Vid sammankomsterna sker arbetet självständigt med handledning av en kursledare. Beroende på vilken möbel du använder och vad du vill nyskapa lär du dig tillvägagångssätt och tekniker.

Upplägg
Kursen pågår under två helger både lördag och söndag kl. 09.00-16.00. Vi kommer att ta en paus för lunch, ta gärna med fika/lunch! Kursen hålls hos Luthagens Möbelateljé på Kyrkogårdsgatan 39.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att dela i kursen.

Kursledare
Märta Bring har lång erfarenhet av att hålla kurser i möbeltapetsering och är aktiv inom sitt yrke.Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig den möbel som du vill arbeta med samt det tyg som du vill använda till omklädnad. Verktyg finns att låna i kurslokalen.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Om fakturan ska gå till din arbetsgivare, uppge faktureringsadressen i meddelanderutan.

Bra att veta
Kursledaren finns behjälplig innan kursstart för tygberäkning och för hjälp med val av lämplig möbel. Vid frågor kontakta Märta Bring dagtid: tel: 018-53 22 91 el info@luthagensmobelatelje.se, www.luthagensmobelatelje.se.

Anmälan

  • Kurslokal: Aurora möbelrestaurering, Kyrkogårdsgatan 39, UPPSALA (Karta)
  • Ledare: Märta Bring
  • Start: den 8 oktober 2016
  • Dag och tid: Lördag, söndag 09:00-16:00
  • Kurstimmar: 32
  • Tillfällen: 4
  • Kursnummer: 23368
  • Pris: 2500 kr

Fullsatt

Aurora möbelrestaurering UPPSALA

Kyrkogårdsgatan 39, 75313 UPPSALA
Telefon: 010-157 52 00

Medborgarskolan Uppsala
Hamnesplanaden 1
75319 UPPSALA

010-157 52 00
uppsala@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Uppsala

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor