Tillbaka till Italienska

Italienska nybörjare

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas av över åttio miljoner människor
  • Få inblick i den italienska kulturen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen ger dig bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i kursen.

UPPLÄGG
Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer. Du kommer att lära dig mycket om landet och dess kultur!

FÖRKUNSKAPER
Behövs inte - detta är en nybörjarkurs

KURSMATERIAL
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Information om kurslitteratur kommer med kallelsen eller vid första kurstillfälelt.

Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

KURSLEDARE
Elisabetta Gomez Paloma är uppvuxen i en italiensk familj med 7 syskon och pratar italienska flytande. Elisabetta är sedan barndomen fascinerad av den italienska kulturen och har alltid läst italiensk skönlitteratur. Dessutom reser hon minst 2-3 gånger om året till Rom där hon är född.
Hon brukar besöka kompisar och släktingar både i norra och i södra Italien och varje år tillbringar hon ett par dagar med sin far och syskon i bergen, där de tältar och testar sin klättringsförmåga.
Elisabetta älskar att laga/baka italienska delikatesser, allt från den klassiska pasta á l'amatriciana till den världsberömda tiramisú. Elisabetta bor i Skåne sen barnsben med sin stora italienska familj.

Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnader!

Anmälan

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.