Tillbaka till Spanska

Spanska A1/A2

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas i tjugo länder och av över fyrahundra miljoner människor
  • Få inblick i den spanska kulturen

INNEHÅLL
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i undervisningen.

UPPLÄGG
Vi träffas under 10 veckor på tisdagar. Vi gör ett uppehåll om 3 veckor runt påsk, ledaren informerar om detta närmare. Gabriella kommer då att vara på resa.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon sammankomst, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Kunskaper motsvarande ca 3 terminers studier på nybörjarnivå. Läs gärna mer om Europarådets nivåskala www.medborgarskolan.se/amnesomraden/sprak-och-resa/europaradets-nivaskala-och-spraktest/europaradets-nivaskala-och-spraktest/ där du också kan göra en språktest om du känner dig osäker på nivån.

KURSLEDARE
Magali Mendoza Roos kommer från Mexico City och flyttade till Malmö 2004. I Mexico studerade Magali kommunikation och journalistik. Magali har läst spanska vid Lunds Universitet och kommer nu att läsa kompletterande pedagogik för att kunna jobba som gymnasielärare i spanska. Magali började jobba som kursledare i spanska vid Medborgarskolan 2012. När Magali inte undervisar hos Medborgarskolan arbetar hon som frukostvärdinna på hotell och som vikarierande spansklärare och barnskötare. Hennes intressen är musik, litteratur och att tillbringa tid med sin man och deras två barn!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Information om kursmaterial sker vid första kurstillfället.

Rabatt hos Bokus. Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
Ange koden du får av din ledare i rutan för "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

BRA ATT VETA
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Du även hoppa in i denna kurs efter startdatum passerat och då betala för de gånger du går, förutsatt att du har rätt förkunskaper

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnader!

Anmälan

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Som student f��r du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.