Tillbaka till Dans

Barnmusik och rytmik 5-6 år

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Rörliga barn är glada barn. Låt ditt barn uppleva glädjen i att röra sig till musik! Vi tränar och utvecklar ditt barns rytmik, balans och motorik.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

INNEHÅLL
Rörelse och rytm med lekfulla moment, barn mellan 5-6 år Vi tränar och utvecklar ditt barns rytmik, balans och motorik. Låt ditt barn uppleva glädjen i att röra sig till musik!

LEDARE
Felicia har sommarjobbat på förskola. Hon hjälper till i Pingstkyrkans barnverksamhet, framförallt på fritidsgården Hallen ett par gånger i veckan. Hon tycker det är roligt att arbeta med barn och se deras utveckling.
Belinda har dansat streetdans på Medborgarskolan i 4 år, gillar sång och dans och hjälper till med barnen ett par gånger i veckan på fritidsgården Hallen som drivs av Pingstkyrkan.

Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Lektionen varar i 45 min. Bekväm klädsel. Medtag vattenflaska. Föräldrar får ej vara i danssalen, endast första gången. Vi träffas 9 gånger och den 10:e gången har vi en liten uppvisning av vad vi har lärt oss.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan