Tillbaka till Teckning

Vi skapar vackra Julkort med Kalligrafi

Handskrivna texter förmedlar en känsla av stil, charm och att du bryr dej om! Vi träffas för att skapa unika, personliga Julkort för bästa stämningen Helgkurs 12 o 13 november. Lö/Sö 10.00-14.00

Innehåll
Vi skapar vackra julkort i olika passande stilar.

Upplägg
Detta är en helgkurs, kursen pågår mellan 10.00-14.00,12 o 13 november, lunchuppehåll på 30 min.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Medtag Kalligrafipenna med stift o patroner (gärna Brause) finns på Clas Ohlson, Akademibokhandeln eller idé o hobby medtag även övningspenna kalligrafi penna 3.5 (filtpenna), och träningspapper (vanligt skrivpapper) medtag också hårt papper/färgad kartong.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av olika hantverkskurser.

Bra att veta
Medtag även liten matsäck för kort lunchuppehåll, micro o kyl finns samt kaffeautomat 5,-/koppen.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare