Tillbaka till Livsåskådning, filosofi, logik och etik

Ryggträning - rehab/förebyggande Med Diana Persson

Den här kursen är inriktad på övningar och stretching för bål, axlar, nacke och för att du ska kunna behålla din rygg flexibel, stark och smidig. Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

INNEHÅLL
Den passar även dig som redan har ryggproblem, såsom exempelvis återkommande ryggskott och ischias eller spänningar i ryggmuskelaturen.
Det är en enkel metod för förebyggande friskvård och som rehabilitering vid smärtproblematik. Du kommer även att bli mer kroppsmedveten och avslappnad.

UPPLÄGG
7 tillfällen á 1 timme. OBS! Vi träffas följande datum; 10/10, 24/10, 31/10, 14/11, 28/11, 5/12, 19/12

LEDARE
Diana Persson är kroppsterapeut. Hon är utbildad friskvårdskonsulent. Hon har även många andra utbildningar inom ämnet bl.s som stresspedagog. Hon har även utövat yoga i 10 år. Hon har alltid haft ett stort intresse av människor och hur de fungerar.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
De flesta övningar kan man sitta på en stol om man inte klarar sitta på golvet.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor