Klassisk gitarr 9-15 år nyb/forts

INNEHÅLL
Det klassiska gitarrspelet ger dig en stabil teknisk grund för all typ av gitarrspel i framtiden. Du lär dig koordinera fingrarna i bägge händer så att du kan spela ackord och melodi samtidigt.
Du lär dig spela klassiska stycken där notläsning har en central roll. Notläsningen i sig är ett värdefullt verktyg att ha med sig i bagaget om man är musikintresserad då den underlättar förståelsen och inlärningen av alla instrument. Man bör tänka på notskriften som musikspråkets internationella litteratur som har en fantastisk värld att erbjuda.

LEDARE
Antonio Rodrigues, en mycket erfaren utbildad gitarrpedagog och musiker. Han har aldrig fler än 4 deltagare per grupp för att kunna ha en individuell uppföljning av varje deltagares framsteg och ta hänsyn till varje deltagares framsteg i deras egen takt.

KURSMATERIAL
Ledarens noter.
Medtag egen gitarr, nylonsträngad.

BRA ATT VETA
Medtag egen nylonsträngad gitarr till varje kurstillfälle.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

ERBJUDANDE
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Gäller ej enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor