Tillbaka till Portugisiska

Portugisiska nybörjare/fortsättning

OBS Denna kurs startar så fort vi har tillräckligt många deltagare ( På denna kurs gäller inte avanmälning avgiften då inget datum är bestämt, så du tar ingen risk att anmäla dig idag och det visar sig att du inte kan när det väl bli dags)

Våga du ta steget och lär dig portugisiska från grunden! Språket som talas av fotbolls nationen Brasilien. I den här kursen börjar vi helt från början och arbetar i lugn takt. Vi lär oss ord, uttryck och fraser för att klara enkla vardags situationer. Vi inriktar oss på brasiliansk portugisiska men kommer även ta upp europeisk portugisiska för att lära oss likheter och skillnader.

UPPLÄGG
Vi träffas under en kurs kväll i veckan i 10 veckor.


LEDAREN:
Är Maria Andersson som är född och uppvuxen i Brasilien.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledarutvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

KURSMATERIAL:
Kursmaterialkostnad tillkommer. I kursen använder vi boken Novo Avenida Brasil 1 ISBN13: 9788512545202, ca 280 kr, finns att köpa på www.adlibris.se och www.bokus.se

BRA ATT VETA:
Vi reserverar oss för eventuella förändringar alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan kurs startdatum som en bekräftelse på kursstart. Med kallelsen kommer även fakturan på kursavgiften. Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

Anmälan

Medborgarskolans musikwebb

Vare sig du spelar jazz, hårdrock eller hiphop… Här får du hjälp med replokaler, utrustning, inspelningar m.m.

Läs mer om Amplified, vår musikverksamhet

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker

Rabatt på sjölivskurs och båtförsäkring

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor