Tillbaka till Yoga

Power Yoga med Ingmarie Bengtsson

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Fysisk, kraftfull och dynamisk yoga för dig som vill ha mer power i träningen! Smidighet och lugn får du på köpet. Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.INNEHÅLL OCH MÅL
Power Yoga är en västerländsk form av yoga, anpassad till vår livsstil. I denna kraftfulla och fysiska yogaform kombinerar vi rörelse och avspänning med andningsövningar. Din rörlighet och smidighet ökar samtidigt som spänningar runt leder/muskler släpper. Du får ett inre lugn och reducerar personlig stress för att orka med vardagen bättre.

FÖRKUNSKAPER
Det här är en kurs för både nybörjare och för dig som provat Power Yoga innan. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

KURSLEDARE
Ingmarie Bengtsson har haft Power Yoga under många terminer.
Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Passen är en heltimme
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med liggunderlag och gärna en vattenflaska.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan