Makeup och hudvård

INNEHÅLL
Vi går igenom grunderna inom hudvård och makeup. Vi pratar om varför vården av huden är viktig och hur du gör för att uppnå ett bra resultat. Från grunden lär du dig att lägga vardagsmakeup och festmakeup.

UPPLÄGG
Både praktiska och teoretiska moment. Första träffen går vi igenom det du behöver veta om hud och hudvård. Andra träffen pratar vi grunder i makeup och du får prova på att lägga en lättare dagmakeup. Tredje träffen fördjupar vi oss mer i makeup och du får prova på att lägga en snygg festmakeup.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs då det är en nybörjarkurs.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL

BRA ATT VETA

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse per post eller telefon före kursstart. Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett