Tillbaka till Matlagningskurser

Gör din egen korv

Kom och lär dig stoppa din egen korv! Vi maler färsen, fyller den med massor av kryddor och örter och stoppar vår korv på traditonellt vis. /b>

Innehåll
Vi blandar några utvalda färsblandningar av fläsk, lamm och nötkött som fungerar väl för dig som är nybörjare när det gäller korvstoppning.

Upplägg
Avsmakning av ledarens medhavda korvar. Därefter arbetar deltagarna i mindre grupper och med olika moment. Dina korvar behöver vila något dygn för att smakerna ska gifta sig med varandra och bli så där härligt goda som bara hemmagjort kan bli. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Alla välkomna!

Kursledare
Roger Billingham har restaurangerfarenhet och har drivit cateringfirma. Älskar att laga mat och är en god pedagog och ledare. Roger har fler kurser under hösten.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset till ett värde av 150:-.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra matlagningskurser på Medborgarskolan. Se vårt kursprogram på webben och hitta det som passar dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Örebro, Storgatan 18, ÖREBRO (Karta)
  • Ledare: Roger Billingham
  • Start: den 26 november 2016
  • Dag och tid: Lördag 10:00-13:30
  • Kurstimmar: 4
  • Tillfällen: 1
  • Kursnummer: 3167
  • Pris: 650 kr

Fullsatt

Medborgarskolan Örebro ÖREBRO

Storgatan 18, 70361 ÖREBRO
Telefon: 019-764 14 00

Medborgarskolan Örebro
Storgatan 18
70361 ÖREBRO

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örebro

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor