Tillbaka till Matlagningskurser

Amerikanska Hamburgare deluxe

Upplev äkta hamburgare! Roger lär dig laga härliga hamburgare deluxe på eget malet högrevskött från nöt. Enkelt att laga, kul att göra och jätte gott att äta.

Innehåll
Vi bakar två olika typer av hamburgerbröd på brioche bröd och vi maler eget högrevskött så hamburgarna blir riktigt goda och lyxiga. Lär dig dressingar och inläggningar.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Alla är välkomna.

Kursledare
Roger Billingham har restaurangerfarenhet och har drivit cateringfirma. Älskar att laga mat.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.


Vi njuter av maten tillsammans med passande öl till. Meddela om du är laktos eller glutenintolerant i meddelandefältet vid anmälan.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor