Tillbaka till Matlagningskurser

Baka eget hårdbröd

Att baka hård bröd är lätt och jätte gott. Här bakar vi knäckebröd, pannbröd mm.

Innehåll
Lär dig hemligheten med att göra gott egengjort hårdbröd. Vi pratar om glutenintolerans och vilka ersättningar som finns. Vi bakar pannbröd, tunnbröd och ett glutenfritt hårdbröd för vardag och fest.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Alla hjälper till att duka av och diska

Kursledare
Christina Bruhn är utbildad hemkunskapslärare och har god hand med barn och ungdomar. Christina älskar att laga mat och är en mycket omtyckt och god pedagog med över 30 år inom skolvärlden.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursmaterial och recept ingår i kurspriset till ett värde av 50:-

Utvecklingsmöjligheter
Christina har många andra kurser hos oss inom matlagning. Se vårt kursprogram på webben och hitta något som passar just dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan