Tillbaka till Matlagningskurser

Baka sött utan vitt socker

Är du nyfiken på att testa baka utan vitt socker? Det är enkelt och blir jätte gott att ersätta vitt socker med bla agavesirap, honung, lönnsirap och kokossocker?

Mål
Vi lär oss att baka med de nya alternativen som ersätter det farliga vita sockret. Du får tips och ideér på härliga bakverk och desserter som du enkelt lagar till.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska.

Bra att veta
Ingredienser ingår i kurspriset. Ta med en anteckningsbok att klistra in recept i. Meddela om du är laktos eller glutenintolerant i meddelandefältet vid anmälan.

Kursledare
Christina Bruhn är utbildad hemkunskapslärare och har god hand med barn och ungdomar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan