Tillbaka till Husdjursskötsel

Hundträning - klickerkurs, 3 gånger Nyhet!

Kursen går igenom grunderna i klickerträning och shaping.

Upplägg
Första kurstillfället är det teori utan hundar. Vi träffas i Medborgarskolans lokaler vid Odenplan där vi går igenom grunderna i inlärningsteori, hur man använder en klicker samt förslag på övningar.
De två sista kurstillfällena ses vi i Rålambshovsparken på Kungsholmen och tränar hundarna. Gruppträningen i park kommer att vara på max 5 hundar. Kurstillfälle 2 och 3 kommer gruppen delas in i två mindre grupper för effektivast träning. Din träningstid bestäms första lektionen. Med reservation för ändringar.

Kurstillfälle 1: 12/11 Vi startar med teori utan hundar.
Kurstillfälle 2: 26/11 13.15-14.15 (grupp 1) alternativt kl 14.15-15.15 (grupp 2)
Kurstillfälle 3: 3/12 enl ovan

Priset gäller för 1 hund och en deltagare. Vill man aktivt vara med som deltagare nr 2 kostar det 500 kr för tillkommande person. Meddela vid anmälan.

Kursledare
Kursledare är Elin Sjödin. Elin är utbildad allmänlydnadsinstruktör på Sveriges Brukshundklubb men har också studerat på SLU (Sveriges Lantbruksuniversistet) och Linköpings universitet där hon bland annat har läst Hund - avel, utfodring och hälsa på C-nivå och Hundens beteendebiologi 2.

Utvecklingsmöjligheter
Medborgarskolan erbjuder fler kurser om hundar, om beteende, att skaffa valp samt fler rena valp-/vardagslydnadskurser.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Ska du skaffa valp, vill lära dig mer om olika raser, om hundars skötsel, hundars beteenden eller börja spårträna med din hund? Vi har kurser, föreläsningar och utbildningar!

Hundkurser

Snart lockar den klara höstluften oss ut i naturen! Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering! Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen.

Läs mer om våra kurser utomhus

Gå på någon av våra föreläsningar om djur och natur! Hund- eller kattägare, jägare eller fiskare – vi har kurser för alla möjliga inriktningar.

Djurföreläsningar

Med ett presentkort från Medborgarskolan kan mottagaren själv välja och vraka från vårt breda utbud av kurser och föreläsningar.

Ge bort ett presentkort