Tillbaka till Dans

Sällskapsdans för bal och bröllop - workshop

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Inför "den"stora fester - passa på och lär dig dansa Wienervals och Foxtrot. Alla fester blir roligare om man kan dansa de gamla vanliga pardanserna - ibland kräver etiketten det också.

INNEHÅLL OCH MÅL
Att lära sig grundstegen och enkla turer i vals och foxtrot.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs

KURSLEDARE
Terese Olsson
Terese är 10-dansare i grunden, och kan lära ut 23 olika pardanser. Hon började jobba som danslärare i Kanada 2007 där hon tävlade, koreograferade och utbildade nya lärare, och har fortsatt lära ut pardans efter hon flyttade tillbaka till Sverige 2012. Hon har också jobbat med barndans i grundskolor i Lund och Svalöv och med privata dansföretag.
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Obs! Du kanske måste dansa de manliga eller kvinnliga turerna om det inte blir jämna par. Men du får lika mycket motion och du blir mer "dansant" om du kan alla parters steg. Ni måste vara beredda på att byta danspartner under kvällen.
Bekväma kläder , skor med klack rekommenderas. Jazzskor är ett alternativ.

Exakt startdatum kommer tillsammans med kallelse och faktura. Här på webben kan du också se startdag, för vi uppdaterar sidan hela tiden. Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.
Invänta alltid din kallelse till kursen!

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus..
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan