Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Konsten runt slottet

Innehåll
Vi samlas i Konsthallen, Olaigatan 17. Där träffar vi Jesper Blåder, som tar oss med på en vandring i centrala Örebro där vi tittar på och lär oss mer om den befintliga konsten. Vi avslutar med gemensamt kaffe.

Bra att veta
Max: 22deltagare.

Pris
100 kr

Ansvariga: Gun-Britt Andersson, 073-020 38 76 och Bengt Momats, 073-262 20 42

I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare